fb
kosilica pila flaks

Proizvoda u košarici:

Cijena:

Varta svjetiljke

DOBRODOŠLI NA VARTA BATERIJE !

Trebate fleksibilnost i neovisnost? Znači da imate životni stil kojeg naši proizvodi podržavaju. Bilo da imate digitalni foto aparat, MP3 player ili prijenosni playstation, VARTA baterije, dio Spectrum Brands obitelji, vam daju upravo odgovarajuću energiju. Praktički za sve potrebe. Mi smo posvećeni novim, dinamičnim i visoko učinkovitim inovacijama. Saznajte više o našoj kompaniji, filozofiji i inovativnoj snazi.  

TVRTKA VARTA BATERIJE JE OVLAŠTENI GOSPODARSKI SUBJEKT (AEO) 

25. kolovoza 2011 godine, VARTA je od strane Njemačkih potrošača dobila certifikat AEO (Authorized Economic Operator, ovlašteni gospodarski subjekt – op.prev.)

Naš AEO status sada i službeno potvrđuje našu pouzdanost. To je dodatna vrijednost, posebice za međunarodnu kompaniju kao što je VARTA, koja dodatno koristi našim kupcima pošto sada naši proizvodi još brže dopiru do njih. Novi i održivi zahtjevi proizlaze iz potrebe za povećanom sigurnošću i  s ciljem za učinkovitu zaštitu globalnog lanca opskrbe, od proizvođača do potrošača. Ovo je dovelo do potrebe stvaranja sigurnog globalnog trgovanja od strane Svjetske carinske organizacije. Jedan od elemenata je certificiranje kao AEO (Ovlašteni gospodarski subjekt), koji verificira našu pouzdanost i osigurava brzo procesiranje carinskih formalnosti.

                                                                                           Katalog proizvoda>>