fb
kosilica pila flaks

Proizvoda u košarici:

Cijena:

Akumulatori

VARTA je dio ekskluzivnog portofolija trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom: VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima. 

Detaljnu ponudu VARTA akumulatora prinađite u katalogu proizvoda

Detaljnu ponudu VARTA Professional akumulatora pronađite u katalogu proizvoda.

Detaljnu ponudu VARTA akumulatora za motocikle pronađite u katalogu proizvoda.

 

Dvadeset godina tradicije rada s akumulatorima i baterijama svih vrsta, iskustvo je koje svrstava CIAK na vrh distributera alternativnih izvora energije. Dugogodišnje iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinijelo je tome da tvrtka CIAK tržištu ponudi iznimno kvalitetne akumulatore uz najbolji omjere cijene i tehničkih osobina. 

Detaljnu ponudu CIAK Starter modela pronađite u katalogu proizvoda.

Detaljnu ponudu CIAK Starter MOTO akumulatora pronađite u katalogu proizvoda.

 

Fiamm je osnovan 1942. u Italiji, ali priča počinje puno ranije sa mladim inženjerom Giuliom Dolcettom koji je radio na projektima elektrifikacije u dvadesetim i tridesetim godinama prošlog stoljeća i stekao iskustvo koje mu je omogućilo da shvati potencijal tvrtke Elettra koju je kupio i preimenovao u Fiamm.

Danas je Fiamm prisutan u preko 60 zemalja i ima jedanaest tvornica za proizvodnju strateški raspoređenih po svijetu.

Vrhunsku kvalitetu Fiamm akumulatora garantira preko 60 godina iskustva u proizvodnji.

Katalog moto akumulatora: http://www.hartis.hr/Fiamm#Motor