fb
kosilica pila flaks

Proizvoda u košarici:

Cijena:

I ove jeseni uz STIHL

Jesen 2018

Vrhunska konstrukcija i tradicionalna kvaliteta STIHL motornih pila i dalje je uz vas! Tijekom ovogodišnje jesenske akcije uz svaku STIHL pilu dobivate rezervni lanac i ulje za podmazivanje lanca.

Posjetite svog ovlaštenog STIHL trgovca i saznajte više o ovim moćnim strojevima!

 

Prodajna akcija Aku programa

aku program

S buđenjem vegetacije i listanjem biljaka vlasnici malih vrtova naći će se u ponešto nepovoljnom položaju. Male zelene površine kraj kuća, najčešće u stambenim naseljima, zahtijevaju jednako brižno održavanje kao i veće površine zelenila, ako ne i brižnije.

Tu se javlja cijeli niz problema: strojevi i alati konstruirani za održavanje zelenih ploha najčešće su veliki, bučni i složeni za korištenje. Ako i ne emitiraju buku i ispušne plinove, a onda je uvjet za njihovu primjenu električni priključak i dovoljno dug i kvalitetan produžni kabel koji bi omogućio korištenje nešto tišeg elektro uređaja - tu su dakle ograničeni udaljenošću od priključnog mjesta.

Uredna okućnica donedavno je bila gotovo neizvediv zadatak za posjednike malih zelenih površina. No, u tvrtci STIHL mislilo se i na njih!

Linija akumulatorskih uređaja STIHL s integriranom baterijom konstruirana je da maksimalno pojednostavi i olakša uređivanje okućnica vlasnicima malih vrtova i uređenih travnjaka. Ovi su uređaji praktični i jednostavni za korištenje, opremljeni iznimno trajnim akumulatorskim baterijama, te motorima koji uz minimalnu buku i vibracije uređaja daju maksimum učinka pri primjeni.

Ova paleta strojeva sastoji se od trimera za travu, dva modela škara za živicu, te puhača za čišćenje strujom zraka.

Svi ovi uređaji opremljeni su ugrađenim baterijama pomno odabranog kapaciteta, kako bi se postigla optimalna ravnoteža između kapaciteta akumulatora i radnih performansi stroja u odnosu na težinu uređaja. Punjenje uređaja iznimno je jednostavno uz pomoć priloženog punjača, a napunjenost akumulatora u trenu se prikazuje LED indikatorima na upravljačkom dijelu. Također, svi su uređaji opremljeni osiguračem protiv neželjenog pokretanja koji se vrlo lako postavlja i skida s uređaja.

Trimer FSA 45 idealan je za uređivanje rubova travnjaka i košnju oko drugog ukrasnog bilja i prepreka. Lagan, izdržljiv i učinkovit, ovaj trimer bit će pouzdano pomagalo za završni potez pri uobličavanju lijepog održavanog travnjaka na okućnici. Fini, ravnomjeran rez postiže se zahvaljujući kombiniranom djelovanju najlonske niti i plastičnih nožića. Izmjena reznih alata brza je i jednostavna.

Škare za živicu HSA 45 brzim hodom svojih noževa osiguravaju lijepo oblikovanje ukrasnog grmlja. Zahvaljujući svojoj iznimno maloj masi od svega 2,3 kg ove škare pružaju užitak pri radu, i vesele svojim radnim učinkom.

Pokošenu travu i poodsijecane grančice najlakše ćemo ukloniti s tla snažnom strujom zraka koju proizvodi aku puhač BGA 45. Ovaj je puhač dorastao poslovima čišćenja malih okućnica i ostavit će mjesto vašeg rada čistim i urednim – pravi finale u borbi za ljepotu našeg životnog prostora.

U ovoj obitelji spretnih aku-uređaja ne smijemo zaboraviti i univerzalne aku škare za oblikovanje raslinja i precizno šišanje trave – HSA 25. Ove su škare opremljene s dva seta lako izmjenjivih noževa koji ih čine pravim partnerom za poslove finog oblikovanja ukrasnog grmlja.

Uređivanje okoliša s ovim spretnim strojevima prestaje biti obaveza i posao, i postaje zadovoljstvo i dobrodošao način opuštanja – potrebna je samo odluka i malo dobre volje.

Ovo proljeće izaći ćemo svojim budućim korisnicima ususret na još jedan zanimljiv način: u odabranim prodavaonicama naše prodajne mreže moći ćete besplatno posuditi neki od ovih uređaja i isprobati ga na svom posjedu. Nadamo se da će ostaviti na vas dobar dojam i pomoći vam pri odluci da i sami nabavite koji od ovih spretnih uređaja.

 

Prodajna akcija motornih pila „Budi profesionalca u tebi!“

budi.profesionalca

Ovu godinu počinjemo s iznimno primamljivom ponudom: ulazni modeli motornih pila, te dva najpopularnija modela iz hobi –klase u ponudi su po znatno povoljnijim cijenama.

MS 170 umjesto po dosadašnjih 1812,50 KN sada je u ponudi po svega 1500,00 KN.

MS 180 umjesto po dosadašnjih 2250,00 sad stoji samo 1812,50 KN.

MS 231 umjesto po uobičajenih 3750,00 KN sad stiže po cijeni od samo 3375,00 KN.

I na kraju MS 251 umjesto po dosadašnjih 4125,00 KN trenutno stoji svega 3750,00 KN.

Obiđite svog ovlaštenog STIHL trgovca i razgledajte ove pouzdane i moćne uređaje!

Akcija traje do daljnjega!

 

Vaš VIKING pomagač – još bolje opremljen!

Kopačice

Iskoristite pogodnost ovog proljeća.

Vaš VIKING pomagač – još bolje opremljen!

Od veljače ove godine VIKING kopačice dolaze u kompletu s plugom za sadnju i kotačima.

Ponudom su obuhvaćeni modeli HB 560HB 585 i HB 685.